6

Най-продавани

ГАЛЕРИЯ

Каква интериорна врата да изберете?

Избора на интериорни врати е вълнуваща възможност да подобрите и освежите своя дом. Подмяната на старите врати е прекрасна възможност да подобрите уюта на жилището си. По-долу ще опишем ключовите въпроси преди да направите избор на интериорна врата.

Видове интериорни врати

Преди да разгледате възможните дизайни е важно да определите къде ще бъде поставена – хол, спалня, детска стая и тн. Това е важно да се знае, освен да определите размера и цвета на вратата, но и целта, която тази врата ще служи. Всички тези видове врати имат уникална за тях функционалност, както и други фактори, които влизат в избора на перфектната вътрешна врата.

Врати за спални

Вратите за спалня играят важна роля за осигуряване на неприкосновеност на собственото пространство на къщата. Ако искате да осигурите, за Вас, Вашите гости и децата Ви комфортна атмосфера способна за почивка без смущения и шум – колкото по-дебела и солидна е вратата, толкова по-добре. Въпреки че това може да е по-скъпа инвестиция от куха врата, определено ще се насладите на лукса на спокойствието и тишината.

Врати за мазе

Винаги е добра идея да направите вратата на мазето си плътна и здрава, независимо дали мазето е завършено или недовършено. Ако имате недовършено мазе, има вероятност да е прашно и мразовито и искате да скриете и двете неща от останалата част от къщата си.

Ако имате завършена приземна стая, където провеждате събирания или гледате филми, лесно можете да инсталирате врата, която ще действа като барикада за шумове, стигащи до първия етаж на къщата Ви. Не забравяйте винаги да инсталирате вратата на мазето си, за да се отваря към входа, а не към стълбището, за да предотвратите опасност от падане назад по стълбите.

Интериорни врати

Сега, когато знаете къде ще се монтира вашата вътрешна врата за дома, е време да си изберете и да се забавлявате с избора на любимия си стил. Има много дизайни за интериорни врати, от които да избирате, правилно подбрани вратите ще съответстват на останалата част от дома и ще оживят интериора.

Разгледайте нашите предложения – интериорни врати със стъкло, интериорни врати от мдф, плътни врати, без стъкло и тн.